SABABA DE PIJP

SABABA DE PIJP Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 76 beoordelingen
17 okt 2021 om 14:37 Food was great as always even after being delivered cold, because drivers can't read simple instructions where to drop food off.
21 sep 2021 om 21:44 Eten komt 40 minuten later dan aangegeven. Bovendien ook nog koud eten gekregen. Dit is geen service, daar betaal je niet voor
14 sep 2021 om 22:42 Hele karige salade gegrilde kip. 4 blaadjes spinazie wat quinoa en 3 stukjes kip. Veel te weinig dressing. Zeker geen 12,50 waard! Bij de Jumbo haal je betere salades.
3 sep 2021 om 21:45 Always good
29 aug 2021 om 15:01 Heerlijk gegeten!!!
14 aug 2021 om 20:38 Eten was koud, broodje helemaal nat. De friet was ook koud. Heb wel vaker besteld en toen was het lekkerder!
7 aug 2021 om 6:32 Het eten was erg lekker. Vlotye bezorging
5 jun 2021 om 15:57 Ik schrijf nooit slechte reviews maar dit was gewoon echt zonde van het geld, Falafel zonder brood, gortdroog en patat was van dat smakeloze diepvries friet. De Aubergine kroket was wel oke.
20 mei 2021 om 20:43 Broodje was heerlijk. Friet lekker krokant gebakken, helaas zat er erg veel zout overheen. Volgende keer beter, binnenkort weer bestellen!
2 mei 2021 om 11:53 Super lekker, de beste falafel van Amsterdam!
28 apr 2021 om 16:21 This used to be a good place, but the last times the delivery time was postponed again and again; I waited 2x over 90 minutes, รกnd the pita's were way less filled. And 1x the order was canceled by them after letting me wait more than 90min. already. Shame
24 apr 2021 om 10:43 Lekker eten, alleen het eten was koud. Jammer.